Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A munka birodalma

2011.07.02

 

A munka birodalma

 

  

Most az erősebb nem képviselőinek is vonzó dolgozószobába vezetjük be önöket. Finom földszínekkel körbevett helyiség ez, mely a természetesség érzését hozza el számunkra.
 

Az anyagválasztás naturális, úgy érezhetjük magunkat, mintha egy erdei tisztáson időznénk. Inspiráló közeg, ahol van lehetőség gondolatainkba mélyedve „nagyot” alkotni. A fa az időtlenség és a folytonosság szimbóluma is, s emiatt biztonságban is érezheti magát a helyiség tulajdonosa.

 

Meghitt zugként alkalmas arra, hogy a külvilágtól elvonulva alkothassunk. A meleg földszínek – a barnák, a bézs és drapp és sárgás árnyalatok – csak erősítik ezt az érzést. Meleg és otthonos közeg ez.

 

Érdemes megfigyelni az íróasztalt. Kis költséggel dekoratív bútordarabot hozhatunk - akár mi magunk is - létre. Egy-egy építkezéshez használt állvány alapot megtisztítva, megcsiszolva, lefestve és fa munkalapot helyezve rá máris kész az egyedi tervezésű praktikus darab, amely a maga egyszerűségében is eredeti.

 

A szabadba, a kertbe nyíló dolgozószoba munkára ösztönző, hisz ihletet meríthetünk kertünk szépségéből. A sötétítőként működő kockás szövetből készült árnyékoló erőteljességet és határozottságot sugall. Ugyanakkor a kockás minta emlékeztethet bennünket gyerekkorunk tábori élményeire vagy túrázásainkra. Így a kellemes emlékeket felidézve lakásunk kedvenc helyiségévé válhat a dolgozószoba.

 

 

 

Szerző: Sulyok Tímea

 

 

www.epitinfo.hu