Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Flavio Briatorenak nem kell a New Yorki luxuslakás

2009.04.24

Flavio Briatore, a Renault Formula 1 csapatfőnöke megszabadulna a 2005-ben 11 millió dolláért vásárolt New York-i One Beacon Court-ban lévő luxusingatlanától, írja a Luxurynet.ru. Az ötvenes évei végén járó Briatore ebben a penthouse-ban "hetyegett" a maga idejében Heidi Klummal és Naomi Campbellel is. Ennek már vége, mert tavaly elvette Elisabetta Gregoraci szupermodelt. /képünkön/ .

 

Kép

 

Az apartmanban négy hálószoba, két vendégszoba van, amelyet Alberto Pinto olasz dizájner rendezett be. A gyönyörű, New Yorkra nyíló panorámát óriási ablakok garantálják. Az Renault-fönök az eladás okául azt hozta fel, hogy minössze néhány hetet tölt évente New York-ban, igy nincs értelme fenntartania a lakást.

Kép

 

 

 

Kép

 

Kép

 

 

 

Kép

 

Az üzletember több üzlettel is rendelkezik a csapatfőnökség mellett. Övé többek között a Milliárdosok Klubja is, amely Szardínián található.Flavio Briatore azonban máshol is csökkent:

A versenyzők fizetése után a csapatvezetés és a dolgozók bérén is faragott a Renault csapatfőnöke, Flavio Briatore - értesült az Auto Motor und Sport. Az olasz nem hagyta ki saját bérjegyzékét sem, idén várhatóan 20 százalékkal kevesebb pénzt visz majd haza, mint a korábbi években, bár azt nem tudni, hogy eredetileg mekkora összeg szerepelt a szerződésében. A csapat mérnökei 2009-ben 10 százalékkal keresnek kevesebbet az eddiginél.

 

Bár március végén úgy értesültünk, hogy Nelson Piquet is elfogadta a megszorítást, az Auto Motor und Sport most arról számolt be, hogy a fiatal brazil nem nézi jó szemmel a spórolást. "Az én esetemben nehéz csökkenteni bármit is" - idézte a lap a becslések szerint maximum évi 1 millió dollárt kereső pilótát. A Renault háza táján folyamatosan témát szolgáltatnak az anyagiak, mert a sportprogram nagy költségigényét a cégvezetés még akkor sem nézte túl jó szemmel, amikor az alakulat világbajnoki címeket nyert. Az idei évtől kezdve várhatóan jóval olcsóbbá válik a Forma-1-es részvétel, de Briatore csapatának továbbra is igen szigorú pénzügyi keretekből kell gazdálkodnia.

Viszonzásul - bizonyára - gyakrabban látják a főnök feleségét:

Kép