Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Richard Gere háza

2009.02.27

 

A micsoda nő sármos sztárja féltve őrzi magánéletének minden apró részletét, épp ezért vehetik megtisztelésnek, hogy otthonának ajtaját megnyitotta előttünk.

 

 

 
 

 

 

Kép

 

 

Richard Gere húsz éve buddhista, és a tibetiek ügyének szószólója. A keleti vallásfilozófia életének főszereplője, otthonában azonban mégsem kapott helyet a budhista lakáskultúra.

Kép

 

 

Kép

 

 

Kép

 


A héthálószobás családi ház sokkal inkább a Los Angeles-I tradícionális jegyeket viseli magán, mint a távol-keleti hogyományokat.

 

Kép

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Richard Gere méltán büszke otthonára, felesége minden egyes szegletét sajét kezével tervezte meg.
  A nappaliban helyet kapott egy gyönyörű kandalló, amit télen gyakran be is üzemelnek. Az étkezőt egy paraván választja el a nagy családi beszélgetések helyszínétől, így nem érvényesül az amerikai konyha, de a látványon ez mit sem ront.   A hálószobák az emeleten vannak, ahol a hatalmas mennyezet és kandallók teszik romantikussá az álmok tetthelyét.

 

A színészpár 12 ezer dollárért vásárolta a házat még 2007-ben, az ingatlanpiaci válság miatt azonban ma „csak“ 8 millió dollárt ér.

Az ingatlanhoz tartozik egy külső vendégház és egy hatalmas úszomedence is. A edzőteremre nincs szüksége az idén hatvanadik életévébe lépő színésznek, egy óriási meditációs szobára viszont igen. Amióta ideköltöztek, Gere minden napját itt kezdi.